Huiskamerbijeenkomst IJsland

Geplaatst op 17-12-2018  -  Categorie: Algemeen

Huiskamerbijeenkomst IJsland voor en door kustzeilers op zaterdag 2 februari. 

Kennis delen voor een goed voorbereide reis naar een interessant zeilgebied. 

Heb je plannen om naar IJsland  te gaan en wil je tips en trucs van ervaren mede-kustzeilers, dan ben je van harte welkom bij Marie-José Ruiken en Joep Dirkx thuis. Of heb je goede herinneringen aan de reis naar het vaargebied rond IJsland en wil je je kennis met anderen delen? Ook dan ben je welkom.  Marie-José en Joep zeilden in 2010 naar en rond IJsland. 
Margo Gonggrijp, die gedurende enkele seizoenen dit bijzondere vaargebied verkende, haakt ook aan,  zodat in kleine groepjes kan worden gepraat en er meer kaartmateriaal beschikbaar is. Het is ook boeiend verschillende ervaringen naast elkaar te zetten.

Het gaat om het verkennen van het vaargebied. Verder kan de reis er naar toe aan bod komen. En gaat het over papieren, reglementen, internettoegang, weerberichten enzovoort.  Het is tevens mogelijk om kaartmateriaal en pilots uit te wisselen. 

Het verdelen en rouleren in kleine groepjes werkt prima. De ervaring leert dat deelnemers elkaar veel te vertellen hebben. Elk op een eigen manier, met een Power Point presentatie, met iPad foto’s, kaarten en pilots. 

Om alvast de sfeer te proeven kun je verhaal bekijken dat Joep in Zeilen schreef: link

Datum: 2 februari 2019
Plaats: bij Marie-José Ruiken en Joep Dirkx in Wageningen

Programma:

10.00 uur    Ontvangst met koffie/thee en lunch
10.30 uur    Bespreken vaargebieden aan de hand van pilots, foto’s en kaarten
15.30 uur    Einde bijeenkomst en afspraken voor een eventueel vervolg en/of voor ontmoetingen tijdens de reis. 

Inschrijven
Ben je een kenner of kandidaat? Schrijf je dan in voor deze huiskamerbijeenkomst. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers. Voor koffie/thee en lunch vragen we een bijdrage van € 7,50 per persoon.

De evenementencommissie coördineert de bijeenkomst en het bureau verzorgt de inschrijving en de inning van de eigen bijdrage.

Inschrijven kan via het overzicht activiteiten.