Lid worden van de vereniging?

Dat heeft heel veel voordelen:

  • Een netwerk met ruim 750 zeezeilers.
  • 6x per jaar het verenigingsblad de Drietand met veel zeilverhalen, tips en wetenswaardigheden.
  • Het jaarboek met ruim 340 pagina's informatie dat een must is om aan boord te hebben. Inspirerende verhalen, techniek, de dokter aan boord. Het beste naslagwerk uit de praktijk dat je onderweg bij je wilt hebben.
  • Toegang tot vele trainingen, curussen en lezingen door het hele land.
  • Gebruik van de online en offline bibliotheek.
  • Deelname aan tochten dichtbij en ver af met gezamenlijke voorbereiding.

De Nederlandse Vereniging van Kustzeilers bestaan 75. En wie jarig is, trakteert. Het 75e nieuwe lid van dit lustrumjaar (2021) wint een prachtig zeilpak met het logo van de Kustzeilers erop. Zo weet je zeker, dat je comfortabel naar zee kunt. Zeker op zee! De horizon voorbij!

 Het lidmaatschap van de kustzeilers kun je aanvragen door het formulier onder aan deze pagina in te vullen. De contributie voor een gewoon lid, incl. afdracht watersportverbond, bedraagt voor 2021 €123,20. Alle soorten contributies vind je hier. Eenmalig entreegeld €35,-

 De NVvK is oprichter van Stichting Jachthaven Ketelmeer en heeft een vriendschapsband met de Compagnieshaven in Enkhuizen. Kustzeilers hebben voorrang zowel op de wachtlijst van de Compagnieshaven als die van Ketelmeer. 

Na verwerking van je aanmelding door het bureau ontvang je per post een welkomstpakket en per mail ontvang je de logingegevens voor het besloten deel van onze website (MijnKustzeiler)

Contact bij voorkeur per e-mail: uaerub.[antispam].@kustzeilers.nl (mobiel: 06-10214313)

 LET OP: Als je je aanmeld als lid in combinatie met de inschrijving voor de 24uurs 2021 dan dit formulier NIET invullen. Afhandeling van de inschrijving verloopt via je 24uurs inschrijving.

Aanmeldformulier

Algemeen

Contact

Adres

Indien (mede) eigenaar van schip

De Kustzeilers is een vereniging van actieve leden waarbij een groot aantal zich inzet voor de vereniging. Dit kan op allerlei gebied en langdurig zijn, bijvoorbeeld in een commissie. Maar ook incidenteel voor een kortlopende activiteit. Heb je ervaring vanuit je beroep, opleiding of hobby die van belang zou kunnen zijn voor de vereniging dan graag omschrijven.

 Op verschillende manieren maken we de Kustzeilers bekend bij niet-leden en organiseren onze vrijwilligers aansprekende evenementen. Kun je s.v.p. kort aangeven hoe je de Kustzeilers hebt leren kennen en wat je verwachtingen zijn van het lidmaatschap?

Privacy

Om te bevorderen dat leden onderling contact kunnen hebben worden uw contact- en scheepsgegevens vermeld in het jaarboek en in het ledenbestand dat in het besloten deel van onze website voor ieder lid toegankelijk is. Je kunt je keuze wijzigen op de webpagina Mijn Kustzeiler --> Zoek lid --> Mijn instellingen. Je kunt daar aangeven of je in de digitale ledenlijst en het Jaarboek zichtbaar wilt zijn. Ook kun je aangeven welke gegevens niet zichtbaar mogen zijn voor de andere leden. 

Lidmaatschap

  • Gezinslid is alleen mogelijk als er al een gewoon lid op hetzelfde adres woont
  • Eenmalig entreegeld €35,-
  • Als je je inschrijving voor de 24Uurs combineert met aanmelding voor het lidmaatschap kan dat tegen gereduceerde tarieven. Gecombineerde aanmelding verloopt via inschrijving  voor de 24Uurs (vanaf 1 mei 2021).