Drietand nr 3 is uit!

Geplaatst op 28-05-2019  -  Categorie: Algemeen

De Drietand, nummer 3, van 2019 is uit !

 Er is weer genoeg nieuws en informatie voor een nieuwe Drietand. Maar laat je niet weerhouden om de redactie te bestoken met kopij. Ook nu weer mooie verhalen en prachtige foto’s. We zijn benieuwd naar jullie reacties.

 Verenigingsactiviteit Rondje UK zal de komende nummers steeds onder de aandacht blijven. Ook als je nu niet meegaat, wie weet wanneer je wel in de gelegenheid bent.

Aansluitend daarop een mooi overzicht van de top 10 haventjes aan de westzijde van Schotland in het Hybriden gebied. Het toeval wil dat Isle of Man door een van de leden gezien wordt als haar favoriete bestemming. Past ook mooi in het rondje UK.

 Alaska heeft zeilgebieden om over te dromen. Een verslag van een zeiltocht aan de andere kant van de oceaan is dan ook echt het lezen waard.

 Een strafblad kun je ook al zeilend oplopen. Wil je weten hoe snel je dat kan overkomen en hoe je dat kunt vermijden; in deze Drietand een mooi voorbeeld.

 Veel Kustzeilers gaan, al dan niet op eigen kiel, naar de Algarve. Een van de leden heeft daar inmiddels Lagos als zijn ligplaats.

 Met het redelijk mooie voorjaar zal een ieder al wel de nodige mijlen gemaakt hebben. Fijn om dan de Drietand te hebben om naar nieuwe bestemmingen te kijken. Je kunt de Drietand, waar je ook bent, ook digitaal lezen.

 Veel leesplezier met deze nieuwe uitgave.