Cursus fotograferen op het water (alleen als 4 april volgeboekt is))

zondag 5 april 2020

 
Tijd
10:00 tot 16:30 uur
Inschrijfperiode
donderdag 16 januari 2020 t/m maandag 16 maart 2020
Inschrijving te annuleren tot
zondag 29 maart 2020
Locatie
nog niet bekend
Aantal deelnemers
maximaal 12
 

fotograaf

17 maart 2020 In verband met het Corona virus en de door de overheid en RIVM genomen maatregelen is de cursus fotograferen geannuleerd.

 

Fotograferen op en rond het water met digitale camera en smartphone (alleen als 4 april volgeboekt is)

Iedereen is altijd in de weer om zijn fantastische zeilmomenten digitaal vast te leggen maar helaas is het resultaat niet altijd zo mooi als de werkelijkheid. Daar kan verandering in komen.

Op 5 april (alleen als 4 april volgeboekt is) geeft top watersportfotograaf Klaas Wiersma voor ons een cursus met theorie en praktijk. 

Er wordt eerst een uur theorie gegeven. Daarna wordt de groep gesplitst. Een aantal cursisten gaat dan met een forse Rib het water op om hun mooiste “op” het water foto’s te maken en de anderen leggen zich toe op “aan” het water fotografie. Natuurlijk wordt er gewisseld. Er volgt een presentatie en bespreking van de gemaakte foto’s via een laptop en beamer.

Tijdens de lunch kunnen de ervaringen worden uitgewisseld.

Tegelijkertijd zal de cursus manoeuvreren op de motor worden gegeven. De cursus fotografie zal op dezelfde locatie plaatsvinden. Dit biedt de cursisten een mooie kans om fantastische foto’s van medekustzeilers op hun boot of aan het roer te maken.

Er kunnen slechts een beperkt aantal personen (maximaal 12) deelnemen. 

We vragen voor deze dag een bijdrage van €50,00 per persoon (inclusief een eenvoudige lunch). Vanwege het beperkte aantal plaatsen kunnen uitsluitend leden en/of gezinsleden aan de cursus deelnemen. Er wordt een wachtlijst ingesteld als méér dan 12 leden inschrijven. 

 

(Bij grote belangstelling wordt op 5 april 2020 een tweede dag georganiseerd. Ook dan zal de cursus gecombineerd worden met de manoeuvreerdag op 5 april.)