Algemene ledenvergadering

maandag 23 maart 2020

 
Tijd
20:00 tot 23:00 uur
Inschrijfperiode
woensdag 8 januari 2020 t/m zondag 22 maart 2020
Locatie
x
 

Algemene Vergadering van 23 maart en de corona crisis

In verband met de corona crisis en het sluiten van de horeca is op 16 maart een mail gestuurd naar alle leden. Deze mail kan gedownload worden. Zie de bijlage onderaan deze pagina.

 

ALGEMENE LEDEN VERGADERING MAANDAG 23 MAART

 

Op maandagavond 23 maart wordt de jaarlijkse Algemene Vergadering van de Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers gehouden waarbij o.a. wordt teruggekeken naar 2019 op basis van het jaarverslag 2019 en resultaat & balans eind 2019. Tevens blikken wij vooruit op verschillende onderwerpen, waaronder de begroting 2020. Eind februari ontvang je de uitnodiging, agenda en volledige jaarstukken per email, dit mede met het oog op milieu en kosten.

 

De locatie voor de AV is ‘t Boathouse te Almere, goed bereikbaar per auto, aan het water en centraal gelegen in het land. Tevens een zeer geschikte locatie om voorafgaand met mede-kustzeilers van een heerlijke maaltijd te genieten (voor eigen rekening). Mocht je bij 't Boathouse willen eten, dan adviseren wij om op tijd een tafeltje te reserveren i.v.m. beschikbaarheid. 

Noteer deze datum alvast in je agenda, zodat we jullie in grote getale kunnen ontmoeten. De vergadering start om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.


Na de bijeenkomst is er gelegenheid om bij te praten onder het genot van een drankje dat door het bestuur wordt aangeboden.

 

Inschrijven voor de vergadering is gewenst t.b.v. de organisatie.

Opgave diner kan via de knop MijnKustzeiler  zodat medeleden kunnen zien wie zich aangemeld heeft. Reserveren voor diner rechtstreeks bij het Boathouse

 

Boathouse Almere
Noorderplassenweg 150
1316 VV Almere
www.boathouse.nl