Huiskamerbijeenkomst “rondje” Zuid-Amerika-Patagonië

zaterdag 14 maart 2020

 
Tijd
10:00 tot 16:30 uur
Inschrijfperiode
woensdag 8 januari 2020 t/m zaterdag 14 maart 2020
Inschrijving te annuleren tot
woensdag 11 maart 2020
Locatie
Uffelte
Aantal deelnemers
maximaal 14
 

foto-peter-visserPeter Visser en Paula van der Horst vertellen graag over hun reis naar Patagonië, de weg er naar toe en het verblijf rond Vuurland. 

Aan de hand van twee PowerPointpresentaties met veel mooie foto’s leggen ze uit hoe ze tot deze reis gekomen zijn, hun overwegingen over het schip en de uitrusting, hoe ze zich hebben voorbereid en hoe de reis verlopen is.

 

Een wereldreis; doen of niet-doen?

“Paula en ik wisten zeker dat we het wilden doen maar dat betekent niet dat het voor ons gemakkelijk was. We hebben er veel moeilijke beslissingen voor moeten nemen.

Op onze huiskamerbijeenkomst zullen we jullie laten weten óf het de moeite waard was. En we kunnen onze ervaringen delen met diegenen die stiekem van plan zijn óók te vertrekken”.

 

Heb je plannen om een lange (wereld)reis te maken, of wil je alleen maar luisteren naar het verhaal van dit avontuur? Of wil je tips en trucs van ervaren mede-kustzeilers, dan ben je van harte welkom bij Paula en Peter in Uffelte. Zij stellen hun huis beschikbaar voor deze bijeenkomst voor maximaal 14 personen. Bovendien is er voor een aantal mensen dat van ver moeten komen of bijvoorbeeld uitgebreider wil praten over hun eigen plannen, de mogelijkheid om te blijven overnachten.

Er kan in kleine groepjes worden gepraat en er is kaartmateriaal beschikbaar. Het is ook boeiend verschillende ervaringen naast elkaar te zetten.

 

Datum: zaterdag 14 maart 2020 

In overleg met de deelnemers kan ook een andere datum in februari of maart worden gekozen. 

Plaats: Uffelte

 

De indeling van de dag is als volgt:

10.00 uur     Ontvangst met koffie/thee 

10.30 uur     Een beschrijving van de  voorbereidingen en de reis naar Patagonië.

12.15 uur     Lunch 

13.00 uur     Na de lunch concentreren ze zich volledig op een van de laatste ongerepte wildernissen ter wereld; Patagonië.

16.00 uur    Afsluiting met evaluatie / nabrander / afspraken voor een eventueel vervolg. 

 

Inschrijven

Ben je een kenner of kandidaat? Schrijf je dan in voor deze huiskamerbijeenkomst. Er is plaats voor zo'n 14 deelnemers.

De evenementencommissie coördineert de bijeenkomst en het bureau verzorgt de inschrijving (via de website)  en de inning van de eigen bijdrage.

Voor koffie/thee en lunch vragen we een bijdrage van 7.50 euro per persoon.